ERZURUM / OLTU - Şehitler İlkokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Şehitler İlkokulu öğretmenleri Sitere Dağında göndere çekilen Türk Bayrağımızı ziyaret ettiler. Zorlu bir tırmanış sonrası bayrak önünde saygı duşunda bulunan öğretmenlerimiz daha sonra tırmanışlarını sonlandırdılar.

Ekm

Haftasonu aileleri ile yapmış oldukları gezilerle yaşadıkları yerdeki tarihi ve turistik yerleri ziyaret eden öğrenciler, kültürel mirasımız olan mekanları tanıdı ve tanıttılar. Gezdikleri yerlerde fotoğraf ve video çeken öğrenciler bunları sınıf ortamında  öğretmen ve arkadaşları ile paylaşıp bilgi alışverişinde bulundular.

Ekm

Şehitler ilkokulu öğretmenleri sağlıklı yaşam ve doğal çevreyi keşif amaçlı doğa yürüyüşleri yapmaya başladı.

İlk olarak Oltu ilçemizin batısında yer alan Tavşantepe mevkiğine tırmanış yapan öğretmenlerimiz manzaranın keyfini çıkardılar.

Çevre temizliği konusunda da hassas davranan öğretmenlerimiz güzergah üzerinde bulunan çöpleride toplayarak sosyal sorumluluk örneği göstermişlerdir

Ayrıca tüm meslektaşlarınıda kendilerine katılmaya davet ettiklerini belirttiler.

Ekm

Sevgili dostlarımızı sadece  bugün değil, her gün koruyoruz, seviyoruz.

Ekm

Disleksi Nedir? Disleksi, ilk kez İngiliz Doktor Morgen tarafından 1896 yılında tanımlanmıştır. Morgen'a göre Disleksi"Doğuştan kelime körlüğüdür."

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 1-2 Ekim Öğretmenlerle İstanbul Buluşması seminerine okulumuz öğretmenlerinden Murat ÇUKURLU görevlendirilmiştir.

Açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER'in yaptığı programa gazeteci yazar Murat BARDAKÇI, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kemal Sayar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Yazar Mümin SEKMAN konuşmacı olarak katılmıştır.

Seminerlerin ardından öğretmenler ile Kültür Turları düzenlenmiştir.

Ekm

Bugüne kadarki başarılı çalışmalarından dolayı okul müdürümüz Mehmet İYİBADEM ve  öğretmenlerimiz Elif ÇİÇEK, Selçuk OSANMAZ, Fatih ŞAHİN ve Fetullah ZEYREK üstün başarı belgesi ile ödüllendirilmiştir.

Öğretmenlerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

3. Sınıf öğrencilerimiz dünya katman modeli ile hem eylendi hem öğrendi.

Okulumuzda 112 Acil Çağrı Merkezi tanıtımı yapıldı.