ERZURUM / OLTU - Şehitler İlkokulu

Ara

Okulumuz öğrencileri tarafından Tarih Yazan Çocuklar Projesi kapsamında resim şiir dallarında dereceye giren öğrencilerimize sertifikaları verildi. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bütün sınıflarda Sarıkamış Şehitleri adlı belgesel izletilerek tarih ve vatan bilinci vurgulandı. 108 Yıl önce Sarıkamışta Allahuekber Dağları'nda vatan için şehadete yüreyen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ara

Okulumuz 4/A ve 4 /B sınıflarında sınıf öğretmenleri Tolgahan YAŞAR ve Selçuk OSANMAZ tarafından açılan zeka oyunları kursları devam etmektedir.Kursa katılan öğrenciler zevkli ve eğlenceli zaman geçirerek yeni oyunlar ögrenmektedirler.

Ara

Diyanet işleri başkanlığı okulumuzu  ziyaret etti ve kütüphanemize diyanet işleri vakfına ait dergi kitap ve takvim hediye ettiler .Ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ederiz

Ara

3/ B sınıfı öğrencilerinden Aybüke BAŞAR; evdeki aile fertlerinin uyuyor olması sebebi ile akşamları ışığı açarak kitap okuyamadığını belirtti. Bu ışık sorununa bir çözüm bulmak üzere çalışmalara başladı.

Fikir olarak ortaya attığı ışıklı gözlükleri yapmak için kolları sıvayan öğrencimiz kısa sürede işlevsel bir ürün ortaya çıkarmayı başardı.

Sınıf arkadaşlarına yapmış olduğu ürünü tanıtan Aybüke BAŞAR arkadaşları tarafından ilgi ile takip edildi.

Artık ışıklar kapandığında diğer aile fertlerini rahatsız etmeden kitabını okuyabilmenin keyfini çıkaran öğrencimiz tüm arkadaşlarına bu ürünü tavsiye etti.

Öğrencimizi projesi sebebi ile kutlarız.

Ara

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri, 4'erli gruplar oluşturarak Masal tamamlama etkinliği düzenleyerek,hayal güçlerini kullanarak farklı ve ilginç masallar ortaya koydular.Gruptaki herkesin birer cümle söyleyerek tamamladıkları masallarda,tüm sınıf aktif bir şekilde rol aldı.Tamamlanan eserler sınıfta tek tek okundu. Çalışmaya katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer, anaokullarında okullaşma oranının bir yıl gibi kısa bir süre içinde yüzde 65'ten yüzde 98'e ulaştığını belirterek bu oranın kısa vadede artarak devam edeceğini vurguladı.

Kas

Görsel Sanatlar dersinde ebru sanatı yapan öğrencilerimiz, eğlenceli ve keyifli zaman geçirerek ebru sanatıyla tanışmış oldular.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Fethullah Zeyrek, Tolgahan YAŞAR ve Murat ÇUKURLU'nun da içerisinde bulunduğu Anadolu İmam Hatip Lisesi voleybol takımı bugün oynadığı müsabakada Nene Hatun Anaokulu'nu 3-0 yenerek gruptan çıkmayı garantilemiştir.  03.11.2022 saat  18:00 da Fen Lisesi ile grup liderliği için son maçına çıkacak olan öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Oltu ilçe stadyumu'nda coşkuyla kutlandı Okulumuz öğrencilerinden oluşan gruba öğretmenlerimizden Tolgahan Yaşar Elif Çiçek  Bircan Arpacı ve müdür yardımcımız Mehmet Kaya eşlik etti. Tören halk oyunları şiirler gösteriler ve resmi Geçit ile sona erdi katılım gösteren öğrencilerimize öğretmenlerimize teşekkür eder herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlarız Nice yüz yıllara

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ı kutlamaları kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Başta Elif ÇİÇEK öğretmenimiz olmak üzere programda emeği geçen  tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğretmenler Günü kapsamında ilçemizde düzenlenen voleybol turnuvası 26 Eylül tarihinde okulumuz öğretmenlerinden Fetullah ZEYREK, Tolgahan YAŞAR ve Murat ÇUKURLU nun da içinde bulunduğu Anadolu İmam Hatip Lisesi - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu arasında oynanan müsabaka ile başlandı.

Ekm

İlçe Sağlık Merkezinden gelen yetkililer öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı konusunda seminer verdi.

Ekm

Okul öncesi öğrencilerimiz Mustafa Kemal ATATÜRK  ve Cumhuriyet  Bayramı ile ilgili etkinliklerini yaptılar.