ERZURUM / OLTU - Şehitler İlkokulu

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken, nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Anasınıfı veli katılım etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz kendi pastalarını yaptılar.

Kas

Okulumuz 1. Sınıf öğrencileri " Mahallemi Tanıyorum " etkinliği kapsamında okul çevresini ve okulumuzun bulunduğu Şehitler Mahallesini keşfe çıktılar.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 85'inci yıl dönümünde, tüm yurtta ve yurt dışında olduğu gibi okulumuz'da da çeşitli etkinliklerle anıldı.

Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

3/C Sınıfı öğrencileri Türkçe dersi kapsamında kukla etkinliği yaptı.

Kas

Anasınıfı kızılay haftası etkinliğinden. Okulumuza gelen ekibi sınıfımıza davet edip bilgilendirmeler yapıldı. Oyun ve sanat etkinlikleri düzenlendi.

Kas

Sağlıkçılar diyabet hakkında bilgilendirme yaptı