ERZURUM / OLTU - Şehitler İlkokulu

OKULUMUZA, İLÇEMİZDE BİR İLK OLAN OTİZM SINIFI AÇILDI

Okulumuz bünyesinde bulunan Özel Eğitim sınıfımızda ''Zihinsel'' engeli olan öğrencilerimiz ile Otizmli öğrencilerimiz tek sınıfta eğitim görmekteydi. Öğrenci engel durumlarının farklılığının yanı sıra öğrenci sayımızın artması nedeni ile verimliliği artırmak adına Özel Eğitim Sınıfı öğretmenlerimiz Deniz KULAÇLI ve Aysun ULUTÜRK 'ün öncülüğünde, Okul Müdürümüz Mehmet İYİBADEM ve Okul Müdür Yardımcımız Mehmet KAYA'nın değerli katkılarıyla Otizmli öğrencilerimize yönelik yeni bir sınıf açılmıştır.

Yeni açılan Otizm Sınıfı'mızda göreve başlayan Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenlerimiz Ayşe YAVUZ ile Sedanur KAYA'ya ve Özel Eğitim Sınıfı Yardımcı Personelimiz Esra KAZAN'a görevlerinde başarılar diliyoruz.

Oltu İlçesi'nde bir ilk olan ''Otizm'' sınıfımızın açılışında bizlere her konuda yardımlarını esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlhami ŞAHİN'e, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Mustafa ALTUNKAYNAK ve Mahmut BEYDİLLİ'ye ayrı ayrı şükranlarımızı sunarız.

24-02-202224-02-202224-02-202224-02-2022

Yayın: 24.02.2022 - Güncelleme: 24.02.2022 15:01 - Görüntülenme: 163